Estetikkliniken

Mitt i Göteborg finns skönhetskliniken inom skönhet och hudvård. Vår skönhetsklinik erbjuder det mesta inom fillers och botox. Hos oss på vår klinik finns det certifierad personal som behandlar områdena fillers och botox. Våra behandlare är kända för deras specialisering och moderna metoder på behandlingar inom skönhet.
Vår skönhetsklinik erbjuder konkurrenskraftiga priser inom områdena fillers Göteborg med marknadsmässigt utbud likt skönhetskliniker Stockholm och övriga Sverige.
Du ska alltid vara tillfreds med ditt besök och vår behandling som du gör hos oss. Vi vill bli ett alternativ för dig som vill välja en estetikklinik i Göteborg med fokus på skönhet och body sculpting https://www.gotaklinik.se/.Personalised cosmetic - Cremology

Bästa fillers Göteborg
Om du söker på ”skönhetskliniker Göteborg” får du upp en mängd olika skönhetskliniker i Göteborg som har olika erbjudanden för behandlingar med fillers, men som inte är certifierade. Hos oss får du specialiserad och certifierad personal som behandlar din önskan om vi ska ge dig de bästa fillers i Göteborg.
I vår fillerbehandling använder våra behandlare Hyaluronsyra som är framtagen för att ge en naturlig effekt på det området som du vill behandla. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som kroppen samarbetar väldigt väl med. Du kan få rodnad hy efter en fillerbehandling, men det är sällsynt att vara allergisk mot fillerseller att inte tåla syran i fillers.
Våra erfarna personal ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Hos oss på Södra Hamngatan 59 i Göteborg har vi fillers erbjudande på vår klinik inom varierande områden och behandlar allt inom fillers kindben, fillers haka, fillers näsa för att nämna några vanliga områden vi behandlar. Vår klinik vill alltid ge dig de bästa fillers Göteborg stads kliniker har att erbjuda.
Botox priser
Botox varierar i pris. Beroende på hur många områden som du vill behandla och vilken typ av behandling som du vill göra med botox är det olika priser.
Du kan exempelvis behandla botox kråksparkar, botox ögon eller botox kämuskler för att nämna några utav områdena som du kan behandla.
Svar på hur mycket det kommer att kosta ges under din konsultation hos våra behandlare som du träffar innan botoxbehandlingen. Tillsammans kommer ni fram till vilket område du behöver ha botox injicering, om du gjort botox förut eller om det är första gången med botoxbehandling. Det är under vår konsultation som våra legitimerade behandlare ger sin perspektiv angående vilken behandling med botox som ger dig ett slutresultat som passar dig och som du är nöjd med.
Hur går det till vid en botox injektion?
Först av allt kommer du att få fylla i en hälsodeklaration innan din kommande behandling. Efter det har du en kort konsultation tillsammans med en eller flera av våra behandlare för att gå igenom steg för steg, kostnad och för att besvara möjliga frågor. Även om det är din första behandling eller om du har gjort behandling med botox tidigare, så vill vi att du är trygg med oss som behandlare och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska ge dig all information om din behandling.
Behandlingen startas genom att rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Det är med en tunn nål som vi injicerar små mängder botox där det ritats ut markeringar. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på vilken del av ansiktet som ska behandlas är proceduren över inom ett par minuter. Beroende på val av område är smärtnivån högre och lägre, men en botox behandling är vanligtvis relativt smärtfri.
Botox är även en behandling som kan förbättra hälsan och kroppens funktioner. Botox är hjälpande mot huvudvärk och migrän och för att skapa lugn i överspända muskler. Med botox i pannan blir det att musklerna i pannan och din glabella,mer känd som arga rynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket kan bilda migrän.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>