Botox – Vad är det?

Botulinumtoxin, mer känt som Botox, är till för att mjuka upp din spända muskulatur och för att ge volym och ge ett lyft till hud som tappat sin elasticitet.Botox används främst till ansiktet för att behandla olika områden och dess muskulatur, men är även användbart för behandling av exempelvis problem med svettningar i armhålor. Botox i pannan används när du vill åtgärda hängiga ögonlock, mjuka uppargrynkan eller vill dölja andra rynkor i pannan.Botox Stockholm, Göteborg | Pris från 2 000 kr | MyBotox Clinic

Det finns många muskler i ansiktet och när du använder ena sidan av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det kan vara att du spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som du får linjer i pannan eller rynkig panna.Med botox kan du motverkaEn Botoxbehandling göteborg ger effekt på} hängiga ögonlock, gummy smile och du kan bli smalare i ansiktet.

Botulinumtoxin är inte endast för skönhet, det är även en behandling som åtgärdar problemdrabbade områden. Botox är en effektiv metod mot migrän och för att lugna överspända muskler.Botox i pannan ger effekt direkt imusklerna i pannan och din glabella,mer känd som arga rynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket skapar migrän.

Botox pris

Botox i Göteborg har olika prisklasser. Beroende på storleken av område som du vill behandla och vilken typ av behandling som du vill göra med botox är det olika priser.

Exempelvis om du villgörabotox panna,botox glabella eller botox gummy smile för att nämna ett par av områdena som vi kan behandla.

Svar på hur mycket det kommer att kosta ges under din konsultation med din behandlare som du träffar innan botox injiceringen. Där går ni tillsammans igenom vilket område du behöver habotox injicering, om du gjort botox tidigare eller om det är första gången för dig som du gör botox. Det är under vår konsultation som din legitimerade behandlare ger sin perspektiv angående vilkenbehandling med botox som ger dig ett slutresultat som passar dig och som du är nöjd med.

Botox injektion – Procedur?

Du börjar med att fylla i en hälsodeklaration innan din injicering. Sedanhar du en kort konsultation tillsammans med din blivande behandlare för att gå igenomsteg för steg, kostnad och för att besvara frågor och funderingar.Även om det är din första behandling eller om du har gjort behandling med botoxförut, så vill vi att du är trygg med oss som behandlare och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska gesin åsikt om din behandling.

Behandlingen startas genom att rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Det är med en tunn nål som vi injicerar små mängder botox där markeringarna är gjorda. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på hur stort område som ska behandlas är proceduren över på ett par minuter. Smärtnivån är beroende på hur känslig du är som person, men en botox behandling är vanligtvis relativt smärtfri.

Botox före efter

En vanlig fråga vi får är när kommer effekten av botox?Effekten och resultatet varierar från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. För att se full effekt av din botox behandling kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din botox behandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling du gör. Med kontinuerlig behandling med botox stärker du ditt behandlade område och du kommer att få ett slutresultat som varar längre än vad exempelvis en enstaka behandling gör.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>